Despre noi

Fiecare client este diferit,
însă pentru noi fiecare client este la fel de important !

 logo egofiber 800

Ego-FIBER este o companie inovativă, dinamică și în plină dezvoltare. Cu o experiență vastă în domeniul ambalărilor industiale în general și în domeniul asigurării mărfii pe palet în mod special, a fost inființată în scopul de a oferi clienților și potențialilor clienși cele mai noi, moderne și eficiente soluții de paletizat.

Suntem o echipă profesionistă care are ca scop să identifice și să înțeleagă nevoile specifice de ambalare ale fiecărui partener și împreună cu aceștia să identifice variantele de ambalare cele mai protrivite care să furnizeze siguranță, stabilitate, eficiență, productivitate și nu în ultimul rând reduceri consistente de costuri.

Încercând să înțelegem nevoile de ambalare de pe piața românească, am creat și dezvoltat împreună cu furnizorii noștrii parteneriate durabile. Încercăm împreună să ne adaptăm permanent cerințelor tot mai exigente existente în piață și să oferim colaboratorilor noștrii cele mai eficiente și fiabile soluții de paletizare. Cautăm permanent să ne punem la curent cu noile tehnologii din domeniu, să găsim soluții și produse inovative dar și căi de a ne îmbunătăți serviciile oferite.